Pitkäaikainen yhteistyö matkailupalveluiden kustomoitujen verkkosivustojen toteutuksissa ja ylläpidossa

Panorama Resort on Tahkovuorella toimiva matkailualan yritys, johon kuuluvat sekä suosittu Panorama Bar & Cafe että vuonna 2023 avattu ylellinen Panorama Hotel.

Panorama Bar Tahkovuoren huipulla tarjoaa upeat näkymät ja viihtyisän 90-paikkaisen ravintolan, terassien ja paviljongin kera. Afterski-tunnelmasta huolehtivat live-musiikki ja DJ. Iltaisin ravintola muuntautuu tunnelmalliseksi illallispaikaksi, jonne pääsee kabiinikyydillä nauttimaan rosvopaistia, loimulohta tai fondue-ateriaa.

Panorama Hotel tarjoaa korkeatasoista majoitusta Tahkon huipulla upeissa maisemissa. Kokonaisuuteen kuuluu hotelli, metsäkylpylä ja ravintola. Hotelli koostuu elämyksellisistä maisemasviiteistä, jotka sulautuvat ympäröivään metsään. Kylpyläkokemuksen kruunaa näköalasauna. Ravintola, Havu Kitchen & Barissa skandinaavisuus kohtaa itäisen keittiön.

“Tosi tyytyväisiä ollaan oltu yhteistyöhön. Erityisesti arvostetaan Hurjan joustavuutta – koskaan ei ensimmäisenä sanota ei, vaan pohditaan yhdessä, voisiko idea toimia. Se asenne tuo luovuutta ja innovaatioita myös omaan ajatteluun, kun voi miettiä ratkaisuja täysin oman bisneksen tarpeista käsin, eikä niin, että ostetaan valmis ohjelma ja yritetään saada se sopimaan. Paikallisuus on myös tärkeää, kun itse olen vähän vanhan liiton miehiä.”

Harri Jokela, CEO, Panorama Resort Oy

Yli vuosikymmenen kumppanuus digitaalisten ratkaisujen kehittämisessä

Olemme Hurjalla toimineet Panorama Resortin pitkäaikaisena digikumppanina, vastaten sekä Panorama Barin että nykyisin myös Panorama Hotellin verkkosivustojen teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta. Yhteistyömme alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun toteutimme ensimmäisen Panorama Bar & Cafen verkkosivuston.

Alkujaan Panorama Barin sivusto rakennettiin Hurjan omalle julkaisujärjestelmälle, mutta siirrettiin myöhemmin WordPress-alustalle, mikä mahdollisti sivuston laajentamisen ja mukauttamisen kasvaviin tarpeisiin. Yhteistyö jatkuu myös Panorama Hotellin verkkosivujen parissa. Vuosien varrella olemme kehittäneet Panorama Resortin tarpeisiin erilaisia digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat sen kasvua ja tarjoavat asiakkaille sujuvia palvelukokemuksia.

Räätälöidyt varaustoiminnot tukevat Panorama Barin elämyksiä

Panorama Bar & Cafe on tunnettu rinneravintola, joka tarjoaa paitsi huikeat näkymät Tahkon ylitse, myös elämykselliset illalliskattaukset ja lumikissakuljetukset talvikaudella.

Uniikit palvelut vaativat verkkosivustolta erityisiä toiminnallisuuksia. Viimeisimmässä Panorama Barin verkkosivu-uudistuksessa toteutimme täysin kustomoidut varaustoiminnot WordPress-alustalle, mikä mahdollistaa asiakkaille vaivattoman varauksen elämyksiin. Asiakkaat voivat varata illallisia ja tulevaisuudessa myös kabiinikyytejä lumikissalla helposti suoraan verkkosivuilta, mikä tekee prosessista sujuvan sekä asiakkaille että henkilökunnalle.

Toteutimme sivustolle myös lahjakorttikaupan, mikä tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa lahjakortteja kätevästi verkon kautta. Nämä räätälöidyt ratkaisut ovat tärkeä osa Panorama Resortin asiakkaan palveluprosessien digitalisointia.

Panorama Hotellin verkkosivusto tukee ylellistä majoituskokemusta

Panorama Hotel tarjoaa korkeatasoista majoitusta Tahkon upeissa maisemissa. Toteutimme hotellille modernin ja helppokäyttöisen verkkosivuston, joka tukee heidän kasvustrategiaa ja palvelee niin kotimaisia kuin kansainvälisiä matkailijoita. Verkkosivuston visuaalisen ilmeen suunnitteli kolmas osapuoli, ja me Hurjalla vastasimme teknisestä toteutuksesta varmistaen, että sivusto on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa selkeät varausmahdollisuudet huomioiden hotellin erityistarpeet.

Verkkosivuston tekninen toteutus tukee kasvua ja mukautuu tarpeisiin

Hurjalla me varmistamme, että Panorama Resortin verkkosivut eivät ainoastaan näytä hyviltä, vaan myös toimivat teknisesti erinomaisesti. Vuosien mittainen yhteistyö mahdollistaa sujuvan ja nopean kehitystyön, jossa tuntemuksemme yrityksen tarpeista on keskeisessä roolissa. Huolehdimme myös verkkosivustojen jatkuvasta ylläpidosta, varmistaen, että ne ovat aina ajan tasalla ja toimivat moitteettomasti.

Panorama Resortin verkkosivustojen tekninen toteutus on suunniteltu skaalautuvaksi ja helposti ylläpidettäväksi. Kaikki tekniset ratkaisut on suunniteltu siten, että ne vastaavat nykyaikaisen matkailijan tarpeita ja tukevat asiakkaan liiketoiminnan kasvua. Me varmistamme, että verkkosivustot eivät ole pelkästään visuaalisesti houkuttelevia, vaan myös teknisesti edistyksellisiä ja helppokäyttöisiä niin asiakkaiden kuin henkilökunnan näkökulmasta.

Pitkäaikainen kumppanuus ja jatkuva kehitys

Panorama Resortin ja Hurjan välinen pitkäaikainen kumppanuus mahdollistaa tehokkaan ja nopean kehitystyön, sillä tunnemme hyvin toistemme toimintatavat ja odotukset. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana tukemassa Panorama Resortin kasvua ja kehitystä matkailualalla tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja, jotka parantavat jatkuvasti palvelujen laatua ja asiakaskokemusta.

Yhdessä me luomme digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat yrityksen liiketoimintaa ja tarjoavat asiakkaille ensiluokkaisen kokemuksen, olipa kyse illallisesta Tahkon huipulla tai majoituksesta uniikissa maisemasviitissä.

Tarvitsetko räätälöityjä ratkaisuja matkailupalveluillesi? Hurjalla me tarjoamme kustomoituja digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja parantavat asiakaskokemusta. Ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä parhaat ratkaisut tarpeisiisi!

Jätä yhteydenottopyyntö