Blogi Hyödynnä Business Finlandin PoC-rahoitus ja vie yrityksesi seuraavalle tasolle tekoälyn avulla
Onko yrityksesi valmis ottamaan askeleen kohti tulevaisuuden teknologioita? Nyt siihen on loistava mahdollisuus Business Finlandin Generatiivinen tekoäly -rahoitushankkeen kautta, joka tukee pk- ja midcap-yrityksiä tekoälyn hyödyntämisessä.
Rahoituksen avulla voit tutkia generatiivisen tekoälyn mahdollisuuksia tuotteiden, palveluiden tai liiketoimintamallien uudistamisessa. Proof-of-Concept (PoC) -projektit saavat tyypillisesti 50 % avustuksen projektin kustannuksista, ja rahoitus on suunnattu hankkeisiin, joiden tavoitteena on tutkia generatiivisten tekoälyteknologioiden soveltuvuutta ratkaisemaan olemassa oleva ongelma, ja vievät yrityksiä kohti kansainvälistä kilpailuetua.
PoC-projektien koko on tyypillisesti 100 000–200 000 euroa. Business Finland ei rahoita projekteja, joiden kokonaiskustannukset jäävät alle 60 000 euron.
PoC-projektien avulla yritykset voivat testata, kuinka generatiivinen tekoäly voi parantaa nykyisiä tuotteita tai palveluita, tai jopa kehittää täysin uusia konsepteja. Lisäksi projektiin voidaan hakea laskentatukea LUMI-supertietokoneelta, mikäli tutkimushanke vaatii suurta laskentakapasiteettia.
Ennen kuin jätät hakemuksen, varmista, että sinulla on selkeät vastaukset seuraaviin kysymyksiin:
Mikäli suunnittelet tekoälyprojektia Hurjan kanssa, autamme mielellämme myös hakemusprosessissa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras tapa edetä asian kanssa!
Tämä on erinomainen tilaisuus edistää liiketoimintaasi tekoälyn avulla ja varmistaa, että yrityksesi pysyy askeleen edellä kilpailijoita.
Tutustu Business Finlandin rahoitukseen tästä!
Testaa tekoälysuosittelijaaTekoäly ei ole vain tulevaisuuden visio, vaan jo nykyisin konkreettisia parannuksia tuova työkalu, jota sinullakin on mahdollisuus hyödyntää. Lue lisää, miten voimme auttaa tekoälyä toimimaan saumattomasti osana yrityksesi järjestelmiä!
Koodia Suomesta ry myönsi Hurjalle hiilineutraaliusmerkin joulukuussa 2024. Tunnustus vahvistaa sitoutumisemme ympäristövastuuseen ja kestävän kehityksen periaatteisiin.
Prototypoinnissa yhdistämme asiakkaan vision, liiketoimintatavoitteet ja tekniset vaatimukset yhdeksi selkeäksi suunnaksi. Tällä matkalla tekoäly on nousemassa yhä merkittävämpään rooliin – ei korvaamaan suunnittelutyötä, vaan tukemaan sitä, erityisesti prosessin alkuvaiheissa.
Blogissa käsittelemme, miten parvitekoäly ja moniagenttijärjestelmät voivat mullistaa ohjelmistokehityksen prosessit sekä tehokkuuden ja yhteistyön eri toimialoilla.