Digitaalinen laadunvarmistus teollisuudessa – vähemmän paperia, enemmän läpinäkyvyyttä
Blogissa käsittelemme, mitä hyötyjä räätälöidyt digitaaliset ratkaisut tuovat teollisuuden laadunvarmistus- ja tarkastusprosesseihin.
Blogissa käsittelemme, mitä hyötyjä räätälöidyt digitaaliset ratkaisut tuovat teollisuuden laadunvarmistus- ja tarkastusprosesseihin.
Riittävätkö valmiit tekoälysovellukset vai tarvitsetko räätälöidyn ratkaisun? Tutustu käyttökohteisiin ja valitse oikea lähestymistapa.
Älykäs etähallinta ja tekoäly vähentävät teollisuuden huoltokuluja jopa 30 % ja minimoivat tuotantoseisokit.
Yksi tärkeimmistä ohjelmistoprojektin onnistumisen tekijöistä on vaatimusmäärittely, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa raskasta dokumenttipinoa ja kankeita prosesseja.
Hurjan vastuullisuustyö eteni ympäristövastuun osalta rytinällä vuonna 2024. Saavutimme merkittäviä virstanpylväitä matkalla kohti ilmastotavoitteitamme: laskimme hiilijalanjälkemme, teimme suunnitelmia ja toimenpiteitä sen pienentämiseksi sekä kompensoimme jäljelle jääneet päästöt.
AI Act (Artificial intelligence act) on Euroopan Unionin tekoälysäädös, joka säätelee tekoälyn käyttöä pian täysimääräisesti EU:ssa.
Pk-yritysbarometri 2025 osoittaa, että tekoäly kiinnostaa pk-yrityksiä, mutta käyttöönottoa hidastavat tieto- ja osaamisvajeet. Miten yritykset voivat kuroa eron umpeen ja hyödyntää tekoälyä tehokkaasti?
Täydellinen järjestelmäuudistus ei ole aina ainoa vaihtoehto – usein vanhaa voidaan kehittää ja modernisoida vaiheittain. Toisaalta joskus myös kokonaisvaltainen uudistus voi olla paras tapa varmistaa, että bisneskriittinen järjestelmä pysyy tehokkaana ja skaalautuvana myös tulevaisuudessa.
Yrityksen oma digitaalinen työkalu, kuten sovellus tai ohjelmisto voi tehdä asiakaskokemuksesta kilpailuedun tai tehostaa prosesseja.
Miksi palvelumuotoilutyöpaja on parasta, mihin voit käyttää aikaasi ennen ohjelmistokehityksen aloittamista?